SUUNNITTELU JA TUOTEKEHITYS

Säästä rahaa suunnittelemalla oikein

Levyosien ja komponenttien hankintaan osallistuva tuote- tai mekaniikkasuunnittelija voi säästää huomattavasti omia ja yrityksensä resursseja.

Avainasemassa ovat tarvittavan komponentin valmistuksen tehokkuuden huomioon ottava suunnittelu sekä johdonmukaisesti laadittu tarjouspyyntö.​ Tarvittavilta komponenteilta vaadittavat tekniset ominaisuudet riippuvat käyttötarkoituksesta. Ei ole järkevää edellyttää huolellista viimeistelyä tuoteosissa, joissa siitä ei ole toiminnallista tai kaupallista hyötyä. Toisaalta viimeistelyä edellyttävissä komponenteissa on tärkeää, että yksityiskohdat ovat tiedossa jo tarjouspyyntöä tehtäessä. Näin laatukriteerit voidaan täyttää mahdollisimman pienin valmistuskustannuksin.​

Uusien tuotteiden lisäksi myös olemassa olevien tuotteiden nykyinen valmistustapa kannattaa silloin tällöin kyseenalaistaa. Kilpailu on kovaa, ja levyosia ja komponentteja sisältävien lopputuotteiden valmistajien paineet alentaa valmistuskustannuksia ovat jatkuvia. Alhaisempi valmistuskustannus voidaan usein saavuttaa tekemällä verraten pieniä muutoksia tuotteen materiaaliin,
käsittelyyn tai valmistustapaan. Hyvä alihankkija suunnittelee kanssasi ratkaisun, joka parantaa tuotteen ominaisuuksia ja/tai valmistuksen tehokkuutta – siis kasvattaa yksikkökohtaista tuottopotentiaalia ja/tai pienentää valmistuskustannusta.

Onko sinulla jokin tuote vasta ideana paperilla tai päässäsi?

Tarvitsetko apua tuotekehityksessä?

Autamme mielellämme suunnittelemaan uuden tai kehittämään vanhasta tuotteestasi haluamasi mukaisen.

Lähtökohtina voivat olla esimerkiksi kustannustehokkuus, visuaalisuus, keveys tai vaikka helppokäyttöisyys. Ota rohkeasti yhteyttä niin tehdään yhdessä tuotteestasi täydellinen!