SÄRMÄYS

Elektrorakenne tekee särmäystä vankalla ammattitaidolla. Särmäyksellä tarkoitetaan lyhyesti sanottuna metallin taivuttamista. Särmäämällä voidaan valmistaa erilaisia tuotteita metallista. Tuotteet voivat särmäämisen jälkeen olla valmiita tai niitä voidaan jatkokäsitellä eri tavoilla, kuten hitsaamalla tai pintakäsittelyllä.

Särmäyksessä metallilevy taivutetaan ylä- ja alatyökalujen välissä hydrauliikan tai paineilman avulla. Metallilevy taivutetaan yleensä kylmänä, mutta joissain tapauksissa myös esilämmitystä tarvitaan.

Meillä on markkinoiden paras teknologia käytössämme. Sen avulla mm. särmäysohjelmat voidaan tehdä etänä tietokoneella ja jopa täysin automaattisesti. Paras yhteensopivuus on Solidworks -muotoisissa 3D-malleissa, mutta myös muut 3D muodot käyvät.

Särmäystä kuuden vuosikymmenen kokemuksella

​Käytössämme on neljä särmäyspuristinta ja kuuden vuosikymmenen kokemus taivutuksista. Oman työkalutuotannon ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden haastaviinkin tarpeisiin nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Automaatio maksimoi tehokkuuden

Tuotantosolumme avulla särmäystyöt voidaan automatisoida täysin miehittämättömäksi. Robottisärmäyksessä sarjakoot voivat olla jopa vain muutamasta sadasta kappaleesta kymmeniin tuhansiin.