Etsi
  • Pekka Pennanen

Uutiskirje 4/2020

Hyvä asiakkaamme!


Koronakriisi ei vaikuta toimintaamme ja tuotanto pyörii normaalisti. Myyntimme toimii etänä toistaiseksi.  Vaikka robottimme ovat tiettävästi immuuneja viruksille, työntekijämme eivät. Tästä syystä otamme tilanteen vakavasti ja olemme mm. rajoittaneet pääsyn yrityksemme tiloihin vain välttämättömille tahoille, kuten kuljetusliikkeille. Noudatamme viranomaissuosituksia ja pidämme tilamme puhtaina päivittäisillä desinfioinneilla.


Lomailemme heinäkuussa, siitä tiedotetta myöhemmin!Tiesitkö, että jopa 80% tuotteen kustannuksista muodostuu jo suunnittelupöydällä? Olemme Elektrorakenteessa huomanneet tämän karulla tavalla liian usein.


3D-suunnittelu on helpottanut monien työtaakkaa ja sen avulla pystytäänkin luomaan tarkkoja kokonaisuuksia tehokkaasti. Jos suunnittelijalla ei kuitenkaan ole osaamista valmistukseen tai tuntemusta edes valmistusmenetelmistä, osasta tulee helpostikallisja pahimmillaan tämä johtaa siihen, että projekti ei toteudu!


Tätä ongelmaa olemme lähteneet ratkomaan tarjoamalla uusille asiakkaillemmeilmaista suunnittelu- ja tuotekehitysapua.Nykyiset asiakkaamme tietävät, että meiltä saa aina apua jos jokin askarruttaa tai halutaan varmistaa, että tuote on suunniteltujärkevästi. Tämä kuuluu palveluumme, eikä se maksa mitään.


Vuosien varrella olemme kehittäneet kymmenien asiakkaidemme tuotteitakustannustehokkaiksi ja kilpailukykyisiksihyödyntämällä vuosikymmenien aikana kertynyttä osaamista, automaatiota sekä kattavaa työkalu- ja laitekantaamme.Olemme täällä teitä varten, turvaamassa teidän etumatkaanne.


Ota yhteyttä jo tänään- laitetaan teidänkin tuotteet kuntoon!

Kolme robottia tekevät töitä koko ajan


Tarvitsetko särmäys- tai hitsausapua? Meiltä löytyy kapasiteettia. Tässä muutamia palveluitamme

MIG-hitsaus CMT-hitsaus TIG-hitsaus PLASMA-hitsaus KAARIJUOTTO PISTEHITSAUS PULTTIHITSAUS (cnc-ohjattu) Särmäys 2500mm / 80tn saakka Laserleikkeet, lävistykset Kierteitys ja senkkaus (automaattinen tai manuaalinen) Myös muut palvelut laajan verkostomme kautta - avaimet käteen!

86 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki