Etsi
  • Pekka Pennanen

Copy of Uutiskirje 4/2019


Miten teillä suhtaudutaan muutoksiin?

Reilu 10-vuotta sitten Eletrorakenteella oli iso muutoksen paikka, kun 2000-luvun alun vauhdin vuosien jälkeen pitkäaikainen elektroniikkateollisuuden osavalmistus päättyi Nokian kehityksen myötä lähes kertaheitolla.

”Se oli meidän ravistuksemme, josta selviäminen vaati voimavaroja. Olennainen asia on, että selvisimme ja löysimme pikkuhiljaa uudet asiakkaat”, toteaa tuotantopäällikkö Martti Pennanen.

Meidän osaltamme muutoksessa auttoi paitsi sitkeys myös tuotantomahdollisuuksien kehittäminen ja satsaukset teknologiaan kuten levytyökeskukseen ja robottihitsaukseen.

Olemme myös huomanneet, että tehokkaan tuotannon lisäksi asiakkaamme arvostavat tuotekehitys- ja suunnittelutukeamme.

Lue lisää muutokseen liittyvistä kehitysajatuksistamme sekä uuden särmäyskoneen hankinnasta Konekuriiri-lehdestä:

https://www.konekuriiri.fi/uutiset/sarmays-harppasi-elektrorakenteella/Pekka Pennanen ja Martti Pennanen hitsausrobotin äärellä


Olemme investoineet uuteen teknologiaan


Palvelupuolen infona haluamme kertoa, että olemme investoineet uuteen lanka-tig- ja plasmahitsauslaitteistoon ja sen avulla pystymme toimittamaan entistä laajemman kirjon laadukkaita saumoja tuotteisiisi. Ole yhteydessä, jos yritykselläsi on tarvetta mm. kartoittaa robottihitsauksen mahdollisuuksia / miten voisimme alentaa tuotantokustannuksiasi.

Kevätterveisin,

Pekka Pennanen Elektrorakenne Oy

56 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki