Etsi
  • Pekka Pennanen

Uutiskirje 3/2019

Hei,

Meitä Elektrorakenteessa kiinnostaa yhä enemmän ja enemmän ketterien robottihitsauspalveluiden kehittäminen. Suomalaisen hitsaustoiminnan kartoittaminen – tulokset julkaistu Teetimme reilu kuukausi sitten suomalaisesta hitsaustoiminnasta kartoituksen – saimme 70:n yrityksen näkemyksen siitä, miltä suomalainen hitsausala näyttää ja mihin suuntaan tulevaisuudessa ollaan menossa. Kartoituksen tulokset löydät nettisivultamme http://www.elektrorakenne.fi Ajatuksia kartoituksen tuloksista LinkedIn:ssä Avasin myös LinkedIn:ssä ajatuksia kartoituksen tuloksista – voit osallistua keskusteluun myös sen kautta https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6508678678631763968 Näkymiä suomalaisen hitsausalan nykytilaan – PROMETALLI -lehden artikkelissa tuomme esille näkemyksiämme robottihitsaamisesta Uusimmassa PROMETALLI -lehdessä on julkaistu kartoituksen pohjalta artikkeli (sivu 32), siitä miten robottihitsaaminen toisi alalle tehokkuutta ja vähentäisi hitsareiden osalta puuduttavia rutiinitöitä. Tähän julkaisuun pääset myös suoraan nettisivuiltamme. Olemme investoineet uuteen teknologiaan Palvelupuolen infona haluamme kertoa, että olemme investoineet uuteen lanka-tig- ja plasmahitsauslaitteistoon ja sen avulla pystymme toimittamaan entistä laajemman kirjon laadukkaita saumoja tuotteisiisi. Ole yhteydessä, jos yritykselläsi on tarvetta mm. kartoittaa robottihitsauksen mahdollisuuksia / miten voisimme alentaa tuotantokustannuksiasi. Kevätterveisin, Pekka Pennanen Elektrorakenne Oy

Hitsauta myös piensarjat meillä! Tiesitkö, että hitsaamme jopa 20kpl sarjoja robotilla. Ota yhteyttä niin katsotaan, soveltuuko teidän tuote hitsattavaksi meille!

Uutta kalustoa! Syksyllä saapui uusi särmäyspuristin Bystronic Xpert 80. Uuden ohjelmiston avulla särmäysohjelmat voidaan tehdä etänä ja lähettää suoraan koneeseen, jolloin koneen käyttöaste kasvaa. Erittäin nopean ja tarkan koneen avulla osista tulee entistä laadukkaampia ja kustannustehokkaita. Voimaa koneessa on 80Tn ja max. särmäyspituus 1530mm.

#elektrorakenne #cmt #robottihitsaus #robotwelding

44 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki