Robotti ei pidä kahvitaukoja, ei juorua, eikä pidä sairaslomia. Huoltotaukojakin on erittäin harvoin. Korkea, tasainen laatu suurissakin sarjoissa sekä 24/7 -palvelu asettavat kovan haasteen markkinoille. Vuorokauden ympäri toimiva solu ja hitsaus jopa 6m/min mahdollistavat nopeat toimitukset ja automaation tuoman kilpailukykyisen hinnan.

Elektrorakenteen konepajalla tehdään robottihitsausta. Robottihitsauksen ansiosta suuretkin erät voidaan toimittaa nopeasti. Robottihitsaus mahdollistaa myös pienempien erien hitsauksen, pienimmät sarjakoot jopa vain 50 kpl. Robottisärmäyksen ansiosta suurienkin tuote-erien valmistus käy nopeasti. Robottisärmäys mahdollistaa myös suurta tarkkuutta vaativien särmäystöiden toteuttamisen.
Oman tarttuja- ja jigituotannon avulla pystymme vastamaan asiakkaamme tarpeisiin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Vuorokauden ympäri toimiva robotti mahdollistaa nopeat toimitukset ja automaation tuoman kilpailukykyisen hinnan.

Robottihitsauksen tuotantosolumme avulla asiakkaan nykyiset ruutiinihitsaustunnit voidaan ohjata tuottavampaan työhön ja säästää tuhansia euroja viikossa.

Ota yhteyttä jo tänään ja automatisoidaan teidänkin hitsaustyöt!

RobotER solun avulla pystymme särmäämään, hitsaamaan ja hiomaan 24h vuorokaudessa – vuoden jokaisena päivänä. Olemme kehittäneet solumme myös piensarjatuotantoon sopivaksi; sarjakoot jopa vain 50kpl! Ota heti yhteyttä ja kysy lisää – katsotaan miten sinun tuotteesi sopii solumme tehtäväksi.