iStock_000026590491Small.jpg

ROBOTTIHITSAUKSEN PIONEERI KÄYTÖSSÄSI

Tiesitkö, että asiat voi aina tehdä paremmin?

Elektrorakenne on vaativiin metallin alihankintatöihin erikoistunut perheyritys. Lähes 50-vuotinen historia, tyytyväiset asiakkaat, jatkuva halu kehittää ja parantaa ja palvella yrittäjähenkisellä asenteella, ovat arvoja joita vaaliimme.

Ensimmäinen robotti hankittiin vuonna 1988. Siitä lähtien olemme ratkoneet haasteita piensarjojen automatisoinnissa. Tänään hitsaamme lähes 50% kaikista asiakkaidemme tuotteista roboteilla.

Suunnittelemme, kehitämme ja toimitamme kaikki metalliset tarpeesi alusta loppuun, pintakäsiteltynä ja kokoonpantuna. Tarvitset siis vain yhden kumppanin. Valitse alan pioneeri, valitse Elektrorakenne!

Canva - Draft with drafting instrument.j

SUUNNITTELU JA TUOTEKEHITYS

kuva4.jpg

OSAVALMISTUS

Canva - Industrial robot is welding asse

HITSAUS, SÄRMÄYS

Kehuttu palvelumme

Tiesitkö, että jopa 80% tuotteen valmistuskustannuksista syntyy suunnittelussa? Me tiedämme, miten tuotteen kannattaa valmistaa kustannutehokkaasti. Ota yhteyttä niin kehitetään teidänkin tuotteet kilpailukykyisiksi.

Protosta suursarjaan

Yhtä vähempää emme voi valmistaa. On tarpeesi sitten prototyyppi tai suursarja, saat sen meiltä. Valmistus käsityönä tai roboteilla. Prototyypit jopa veloituksetta!

Ulkoista työsi

Käytä arvokkaat työtunnit vaativimpiin töihin ja anna robottien hoitaa rutiinityöt. Voit myös kasvattaa omaa kapasiteettiasi ulkoistamalla työsi meille. Robotti hitsaa keskimäärin 3 kertaa nopeammin kuin ihminen. Ei siis ihme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Canva - Industrial robot is welding asse

TARJOUSPYYNTÖ

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella tai sähköpostilla myynti@elektrorakenne.fi

OTA YHTEYTTÄ

020 7411850

©2020 by Elektrorakenne Oy