Elektrorakenne tekee särmäystä vankalla ammattitaidolla. Särmäyksellä tarkoitetaan lyhyesti sanottuna metallin taivuttamista. Särmäämällä voidaan valmistaa erilaisia tuotteita metallista. Tuotteet voivat särmäämisen jälkeen olla saman tien valmiita tai niitä voidaan jatkokäsitellä eri tavoilla, kuten hitsaamalla tai pintakäsittelyllä. Särmäyksessä metallilevy taivutetaan ylä- ja alatyökalujen välissä hydrauliikan tai paineilman avulla. Metallilevy taivutetaan yleensä kylmänä, mutta joissain tapauksissa myös esilämmitystä tarvitaan. Meillä on markkinoiden paras teknologia käytössämme. Sen avulla mm. särmäysohjelmat voidaan tehdä etänä tietokoneella ja täysin automaattisesti. Paras yhteensopivuus on Solidworks -muotoisissa 3D-malleissa, mutta myös muut 3D muodot käyvät.
iStock_000023913041Small

Särmäystä neljän vuosikymmenen kokemuksella

Käytössämme on neljä särmäyspuristinta ja neljän vuosikymmenen kokemus taivutuksista.
Oman särmäämiseen käytettävän työkalutuotannon ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden haastaviinkin tarpeisiin nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Automaatio maksimoi tehokkuuden

Robot ER -tuotantosolun avulla särmäystyöt voidaan automatisoida täysin miehittämättömäksi. Sarjakoot voivat olla jopa vain muutamasta sadasta kappaleesta kymmeniin tuhansiin.

Särmäystä – Ota yhteyttä jo tänään ja mietitään yhdessä teidän tuotteisiin kustannustehokkaat ratkaisut!