Elektrorakenne tarjoaa hitsausta vankalla ammattitaidolla. Neljänkymmenen vuoden aikana hitsauksesta saatu tietotaito ja menetelmät varmistavat huippulaadun alan vaativimpiinkin sovelluksiin. CMT teknologian ansiosta pystymme tuottamaan roiskevapaita, puhtaita ja laadukkaita hitsaussaumoja jopa vain 0,5mm vahvuisiin aineisiin. Teknologia mahdollistaa myös galvanoidun ja normaaliteräksen yhdistämisen alumiiniin. CMT tekniikan lisäksi käytössämme myös perinteiset Mig- sekä Tig-hitsaustekniikat, jotka ovat kaarihitsaustekniikoita.

Kotelon MIG-hitsausta.

Kaarihitsaus – Mig- ja Tig hitsaustekniikat

Kaarihitsausmenetelmät kuuluvat sulahitsausmenetelmiin. Hitsaukseen tarvittava lämpö tuotetaan valokaaren avulla. Kaasukaarihitsauksessa hitsaus suoritetaan suojakaasun ympäröimänä. Mig- ja Tig-hitsaustekniikat kuuluvat kaasukaarihitsausmenetelmiin. Kaarihitsauksella voidaan hitsata lähes kaikkia sähköä johtavia materiaaleja.

Automaatio lisää hitsauksen kustannustehokkuutta

Automaation avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokkaita hitsaus-ratkaisuja ja asiakas voi ohjata nykyiset rutiini hitsaukseen käytettävät työtunnit tuottavampaan työhön. Esimerkiksi hydraulisylinterien liitäntämuhvit voidaan hitsata robotilla erittäin kustannustehokkaasti jopa vain muutaman kymmenen kappaleen sarjoista lähtien!

Robottihitsausta

Hitsausta Elektrorakenteelta – Ota yhteyttä jo tänään – mietitään yhdessä teidän tuotteisiin sopivat ratkaisut!